Verzekeringen

De basis regels

Op deze website kunt u verschillende tips,  informatie en adviezen lezen hoe u het best kunt bezuinigen en de kosten kunt verminderen op verzekeringen zonder dat u daar erg te kort aan komt.

Niemand ontkomt er immers aan, in Nederland zijn verschillende verzekeringen verplicht en er zijn genoeg redenen om meer te dekken dan wat verplicht is. U kunt het beste wel op een paar zaken waar u op moet letten.

Waar u op moet letten:

Zorg er voor dat u niet dubbel verzekerd bent. U zal dan alleen maar extra kosten maken terwijl dat helemaal niet nodig is. Het is ook verstandig om elke verzekering tenminste één keer per jaar te controleren en te vergelijken. De voorwaarden veranderen namelijk nog wel eens door de jaren heen. U kunt de verzekering het beste op een onafhankelijke website vergelijken. Er zijn namelijk vaak genoeg verschillende acties en promoties om mensen een nieuwe verzekering af te laten sluiten. Vergelijk en controleer niet alleen de prijs als u aan bezig bent, kijk ook meteen of de voorwaarden niet zijn veranderd.

Collectiviteit:

Bij veel verschillende verzekeringen is er een mogelijkheid om een collectieve verzekering af te sluiten. Dit houd in dat u zich bij sommige werkgevers via uw werk kan verzekeren. Hiermee kunt u op uw verzekeringen besparen. Het is een soort van groepskorting op de premie.

Verschillende verzekeringen:

Op deze website worden verschillende verzekeringen in het bijzonder nog besproken. Op de pagina’s van de reisverzekering, autoverzekering, woonverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekering en zorgverzekering staat meer informatie wat de verzekeringen inhouden en kunnen betekenen voor u. Tips om hier op te besparen worden er ook besproken. Als u een goedkope verzekering wilt afsluiten kunt u op deze pagina’s er alles over lezen.